Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn

Urho ja suuri junaryöstö

4.222222222222222 9 5 Kirjailija: Tapani Bagge Lukija: Ilkka Hautala
Saatavilla äänikirjana.
Varmaakin varmempaa on, että silloin alkaa tapahtua, kun rehtori astuu luokkaan lännen miehen kamppeissa. Hän opettaa pienen kaljupäisen Urhon luokkaa, koska oma ope on hermolomalla. Samoihin puuhiin on joutunut jopa Urhokin, koska hän on lukenut kasapäin kirjoja ja tietää kaiken, myös sen, että "villi länsi on villi, koska sitä ei ollut vielä kesytetty". Nokkela poika ei jää toiseksi sanailussa kiivasluonteisen ja onnettomuuksille alttiin rehtorin kanssa. Rehtori ilmoittaa, että luokka on kutsuttu päiväksi museorautatielle, missä kuvataan Suuri junaryöstö -nimistä elokuvaa ja oppilaat saavat toimia avustajina. Seikkailu pyörähtää käyntiin villin lännen elokuvien malliin, kun rehtori itse päättää ryhtyä seriffiksi. Hän kiinnittää hakaneulalla joulukuusen tähden virkamerkiksi rintaansa. Ennen kuin päästään tutustumaan elokuvantekoon, rehtori on kuitenkin pelastettava ovenraosta ja saatava uskomaan, että seriffiä ei tarvita.
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storyside
Julkaisuvuosi: 2018-01-20
Pituus: 59M
ISBN: 9789178011964
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ