Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Blockadbrytaren - Axel Kerfve

Blockadbrytaren

Blockadbrytaren

0.0 0 5 Kirjailija: Axel Kerfve
Saatavilla e-kirjana.
Kvällen var mörk, och ingen vänlig stjärna lyste. Det hade tidigt börjat dugga, och man kunde vänta sig skur på skur under den stundande natten, som således skulle bli föga inbjudande till den kryssning, som förestod med galären ”La Brezza” eller ”Brisen”, som vi skulle säga på svenska. En sjöman får emellertid inte fästa sig vid sådant. Bill Stevens gjorde det inte heller. Han hade varit med länge nog för att lära sig taga vädret som det kom, vackert eller fult med god vind eller dålig. Här var det under alla omständigheter bara att komma i väg, medan det ännu var tid, det vill säga med utsikter att, trots allt, kunna lyckas. B. WAHLSTRÖMS RÖDGRÖNA RYGGAR har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna är dokument av sin tid och bör läsas som sådana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget står inte bakom eventuella åsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, då vi ser detta som ett digitalt tillgängliggörande av historiskt material.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: B Wahlströms
Julkaisuvuosi: 2017-11-29
ISBN: 9789132203787
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ