Dubbeldeckarna och fallet med skattkartan

4.1667 24 5 Kirjailija: Jørn Lier Horst Lukija: Mirja Turestedt
Saatavilla äänikirjana.
Ett mystiskt tennfat på stranden blir upptakten till ett farligt spännande agentäventyr, signerat norska deckarstjärnan Jørn Lier Horst. Det du läser skulle kunna hända nu, och det skulle kunna hända dig! Under ett detektivuppdrag på stranden hittar vännerna Tiril och Oliver av en slump ett gammalt tennfat som ligger begravt djupt ner i sanden. Det visar sig att fatet en gång tillhört den ökända sjörövaren Timian Blest, och när det några dagar senare blir stulet förstår de två agenterna att de är något stort på spåren! Kan tjuven möjligtvis veta var Timian Blests legendariska skatt finns någonstans ...? Och vad har fatet i så fall med det hela att göra? Det är ett solklart fall för Tiril och Oliver! Jørn Lier Horst är polis och en av Norges mest kända deckarförfattare. Det var hans långa erfarenhet av polisarbete som inspirerade honom till att skriva serien om agenterna Tiril och Oliver, och böckerna har tagit de norska läsarna med storm. De utspelar sig i den lilla staden Elvestad, där Tiril, Oliver och hunden Otto samlar bevis, följer spår och inte så sällan tar upp jakten på farliga förbrytare. Hans Jørgen Sandnes färgrika illustrationer bidrar till att skapa än mer spänning och läsglädje.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Dubbeldeckarna: 2 Alkuperäisotsikko: Operasjon Sjørøver Kääntäjä: Barbro Lagergren

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2018-01-15
Pituus: 48M
ISBN: 9789176517949
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ