Dubbeldeckarna och fallet med de mystiska stölderna

4.1579 19 5 Kirjailija: Jørn Lier Horst Lukija: Mirja Turestedt
Saatavilla äänikirjana.
Märkliga saker händer i Elvestad, och det är bara Tiril, Oliver och hunden Otto som kan lösa mysteriet. Jørn Lier Horsts verklighetstrogna barndeckare är spänning från första till sista sidan. Det du läser skulle kunna hända nu, och det skulle kunna hända dig! Ingen i Elvestad ser något samband mellan de underliga saker som händer den här sommaren. Bagaren Monsen blir av med all sin jäst, på stranden är tunnorna till den nya badbryggan plötsligt borta, och i parken har någon rivit upp och tagit med sig alla enbärsbuskarna. Listan över stulna saker blir bara längre och längre - och mer och mer obegriplig. Vännerna Tiril och Oliver famlar i blindo, men hunden Otto har som väl är fått upp ett spår ... Jørn Lier Horst är polis och en av Norges mest kända deckarförfattare. Hans långa erfarenhet av polisarbete inspirerade honom till att skriva serien om agenterna Tiril och Oliver. Böckerna har tagit de norska läsarna med storm och snabbt blivit bästsäljare. De utspelar sig i den lilla staden Elvestad, där Tiril, Oliver och hunden Otto samlar bevis, följer spår och inte så sällan tar upp jakten på farliga förbrytare. Hans Jørgen Sandnes färgrika illustrationer bidrar till att skapa än mer spänning och läsglädje.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Dubbeldeckarna: 1 Alkuperäisotsikko: Operasjon Tordensky Kääntäjä: Barbro Lagergren

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2018-01-16
Pituus: 47M
ISBN: 9789176517932
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ