Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Puzzle – den förrymda ponnyn - Belinda Rapley

Puzzle – den förrymda ponnyn

Puzzle – den förrymda ponnyn

4.861386138613861 202 5 Kirjailija: Belinda Rapley Lukija: Callin Öhrvall Delmar
Saatavilla äänikirjana.
De fyra Ponnydetektiverna Charlie, Mia, Alice och Rosie har inte haft något mysterium att lösa på flera veckor tills en förrymd och skadad ponny plötsligt dyker upp på deras stallplan. Han är täckt av smuts och verkar jättehungrig. Tjejerna bestämmer sig för att låta ponnyn stanna på Blackberry Farm tills de har hittat hans rättmätiga ägare. De kallar honom Puzzle och får hjälp med att sköta honom av en flicka som har det omvända problemet – hennes ponny har rymt! Spåren efter Puzzles ägare leder till en övergiven smedja som fått rykte om sig att vara ett riktigt spökhus. Alla är rädda för att gå i närheten av den nedgångna gamla byggnaden. Men en av flickornas ponnyer verkar känna en underlig dragning till smedjan …
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Ponnydetektiverna: 3 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2018-01-22
Pituus: 3T 6M
ISBN: 9789177792734
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ