Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Leski - Fiona Barton

Leski

Leski

3.6857142857142855 210 5 Kirjailija: Fiona Barton Lukija: Krista Putkonen-Örn
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Rakastava aviomies – vai sydämetön tappaja? Me kaikki olemme nähneet hänet. Hirviön, josta lööpit kirkuvat. Miehen, jota syytetään kammottavasta rikoksesta. Mutta olemmeko koskaan kiinnittäneet huomiota naiseen hänen vierellään? Jean on jättänyt paljon kertomatta rikoksesta, josta hänen miestään epäiltiin. Hänellä oli liian kiire olla täydellinen vaimo. Sellainen, joka seisoo aina miehensä rinnalla. Mutta nyt mies on kuollut ja Jean on ensimmäistä kertaa yksin, vapaa kertomaan tarinansa niin kuin itse haluaa. Se on tarina, josta kaikki toimittajat kilpailevat. Mutta millaisia salaisuuksia leski on valmis paljastamaan? Entä mihin totuuteen hän itse uskoo? Fiona Bartonin psykologinen trilleri Leski porautuu syvälle poliisin, median, syytettyjen ja uhrien välisiin mutkikkaisiin suhteisiin. Jokaisella on omat motiivinsa, ja totuus muuttuu yllättävän nopeasti valheeksi.
Kieli: Suomi Kategoria: Dekkarit Alkuperäisotsikko: The Widow Kääntäjä: Pirkko Biström

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Bazar
Julkaisuvuosi: 2018-01-08
Pituus: 11T 44M
ISBN: 9789522795595

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Bazar
Julkaisuvuosi: 2018-01-16
ISBN: 9789522795151
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ