Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Sveriges mäktigaste familjer - Bennet - Anders Ström

Sveriges mäktigaste familjer - Bennet

Sveriges mäktigaste familjer - Bennet

3.8333333333333335 138 5 Kirjailija: Anders Ström Lukija: Per Runhammar
Saatavilla äänikirjana.
Del 14: Företagsbyggarna. Familjen Bennet. I 'Sveriges mäktigaste familjer' möter vi miljardärerna som spelar i en egen division i svenskt näringsliv. Många av dem har utvecklat globala företag och skapat förmögenheter som ger makt och inflytande i det svenska samhället. I berättelser om företagen, människorna och pengarna får vi se hur det gick till när landets största förmögenheter växte fram. På en generation har Carl Bennet skapat ett av Sveriges mest framgångsrika ägarbolag. Aktivt ägande och långsiktighet är hans paroll, inte snabba klipp och girighet. Den inställningen till företag och människor har gjort Bennet till en av Göteborgs rikaste familjer. Inte minst genom ägandet i medicinteknikföretaget Getinge.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Elämäkerrat Sarja: Sveriges mäktigaste familjer: 14 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2018-01-22
Pituus: 40M
ISBN: 9789177792093
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ