Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Sveriges mäktigaste familjer - Hult - Anders Ström

Sveriges mäktigaste familjer - Hult

Sveriges mäktigaste familjer - Hult

3.7435897435897436 156 5 Kirjailija: Anders Ström Lukija: Per Runhammar
Saatavilla äänikirjana.
Del 12: Språkentreprenörerna. Familjen Hult. I 'Sveriges mäktigaste familjer' möter vi miljardärerna som spelar i en egen division i svenskt näringsliv. Många av dem har utvecklat globala företag och skapat förmögenheter som ger makt och inflytande i det svenska samhället. I berättelser om företagen, människorna och pengarna får vi se hur det gick till när landets största förmögenheter växte fram. Bertil Hult är en global entreprenör som har byggt ett av världens största privatägda utbildningsföretag med den innovativa språkresan som utgångspunkt. EF har gjort familjen Hult till mångmiljardärer. I dag är företaget Schweizbaserat och helägt av Bertil Hult med familj. Företaget leds av de tre sönerna.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Elämäkerrat Sarja: Sveriges mäktigaste familjer: 12 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2018-01-15
Pituus: 23M
ISBN: 9789177792079
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ