Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Inte ett moln så långt ögat kan nå? - Tomas Ledin

Inte ett moln så långt ögat kan nå?

Inte ett moln så långt ögat kan nå?

4.043321299638989 277 5 Kirjailija: Tomas Ledin Lukija: Tomas Ledin
Saatavilla äänikirjana.
Tomas Ledin: ett 40-årigt artistliv och en del av svensk musikhistoria I mer än 40 år har Tomas Ledin, en av våra mest älskade artister, stått på scenen. Sedan skivdebuten med Restless mind och sin medverkan i Melodifestivalen 1972 har han blivit en viktig del av svensk musikhistoria och komponerat en mängd klassiska låtar som Sommaren är kort, I natt är jag din och En del av mitt hjärta. I den här boken berättar Tomas om hela sitt artistliv, från de första trevande försöken i slutet av 1960-talet, via gigantiska turnéer som Rocktåget till kritikerrosad krogshow. Vi får också lyssna på Tomas berättelser om hur tjugofem av alla hans sångfavoriter kom till. Om du vill lyssna på låtarna som det berättas om i boken så finns en unik spotifylista att hämta på Spotify som heter Inte ett moln så långt ögat kan nå?
Kieli: Ruotsi Kategoria: Elämäkerrat Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2017-11-24
Pituus: 4T 55M
ISBN: 9789176518380
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ