Musta tähti K2O1

4.2376 101 5 Kirjailija: Joakim Ersgård, Jesper Ersgård Lukija: Aku Laitinen
Saatavilla äänikirjana.
UHKA AVARUUDESTA. Henry Jäger ja Thana ”Monty” Montgomery ovat palanneet Maahan lennettyään dramaattisesti SAS:n matkustajakoneella madonreiässä universumin halki. Nyt heidän on saatava viranomaiset vakuuttumaan, että koko maapallo on vaarassa. Städjan-vuoressa Taalainmaalla on toiselta planeetalta lähetetty luotain ja Maan ulkopuolelta on tulossa invaasio milloin tahansa. Monty makaa tajuttomana Karoliinisessa sairaalassa. Poistuessaan hänen luotaan Henry on näkevinään tohtori Hymanin menevän Montyn huoneeseen. Miten se voi olla mahdollista? Tohtori Hyman ei ollut mukana SAS:n matkustajakoneen paluulennolla Maahan vaan oli jäänyt planeetalle.
Kieli: Suomi Kategoria: Fantasia & science fiction Sarja: Musta tähti: 11 Alkuperäisotsikko: Svart Stjärna Kääntäjä: Susanna Paarma

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Original
Julkaisuvuosi: 2017-11-30
Pituus: 1T 9M
ISBN: 9789177615989
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ