Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Traktorn som så gärna ville somna - Carl-Johan Forssén Ehrlin

Traktorn som så gärna ville somna

Traktorn som så gärna ville somna

4.365728900255754 782 5 Kirjailija: Carl-Johan Forssén Ehrlin Lukija: Lars ”Lisa” Andersson, Gabriella Mellergårdh
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Har du svårt att få ditt barn att somna? Ta hjälp av godnattsagan som får barn att somna på ett nästan magiskt sätt! Boken är del av en serie med föregångaren Kaninen som så gärna ville somna, som blivit en internationell succé och slagit flera rekord runt om i världen. Låt ditt barn vaggas verbalt till sömns i sagan om den röda lilla traktorn Alex som så gärna vill somna. Traktor Alex tar med barnet på en avslappnande och mysig åktur på landet där de bland annat möter vännerna Gäspande Moroten, Lättsövda Leon och de sovande äpplena. Sagan har ett sövande syfte där både språk och utformning uppmuntrar till nedvarvning, stillhet och att somna gott. Välj mellan manlig och kvinnlig röst och testa vad som funkar bäst för just ditt barn. Finns även som e-bok.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Ehrlin Publishing AB
Julkaisuvuosi: 2017-11-03
Pituus: 1T 18M
ISBN: 9789188375094

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Ehrlin Publishing AB
Julkaisuvuosi: 2017-11-03
ISBN: 9789188375070
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ