Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Långtidsfrisk - Rexed,Lugn,Johnsson

Långtidsfrisk

Långtidsfrisk

3.1666666666666665 60 5 Kirjailija: Rexed,Lugn,Johnsson Lukija: Voice to me
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Detta är en sammanfattad version av boken 'Långtidsfrisk' av Johnsson, Rexed och Lugn, utgiven av Ekerlids. EN TIMME OM DAGEN. En timme av varje åtta timmars arbetsdag. Så mycket går åt för att betala den svenska ohälsan. Det gör hälsan till vår största outnyttjade tillgång. Av 4,2 miljoner arbetsföra är i dag 14 procent oförmögna att arbeta på grund av sjukdom. Ohälsan kostar samhället och företagen omkring 300 miljarder kronor om året. Fortsätter den öka i nuvarande takt kollapsar snart samhällsekonomin. Men än finns hopp. Det mesta av välfärdssamhällets ohälsa kan vändas till hälsa och välbefinnande. Alla vinner på det, individerna, företagen och samhället. En utopi? Nej, det finns företag som redan har fått ner ohälsan till naturliga nivåer. Med kraftigt ökad lönsamhet som följd; hälsa, effektivitet och lönsamhet går hand i hand. Hur har de lyckats med det? Och vad kan ditt företag göra? Om det handlar Långtidsfrisk. Storytel Brief - Stora idéer i kortformat
Kieli: Ruotsi Kategoria: Tietokirjallisuus Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Brief
Julkaisuvuosi: 2017-10-12
Pituus: 41M
ISBN: 9789177917045

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Storytel Brief
Julkaisuvuosi: 2017-10-12
ISBN: 9789177917052
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää