Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt ehtojemme mukaisen evästeiden käytön.

Hyväksyn

Långtidsfrisk

3.22 100 5 Kirjailija: Rexed,Lugn,Johnsson Lukija: Voice to me
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Detta är en sammanfattad version av boken 'Långtidsfrisk' av Johnsson, Rexed och Lugn, utgiven av Ekerlids. EN TIMME OM DAGEN. En timme av varje åtta timmars arbetsdag. Så mycket går åt för att betala den svenska ohälsan. Det gör hälsan till vår största outnyttjade tillgång. Av 4,2 miljoner arbetsföra är i dag 14 procent oförmögna att arbeta på grund av sjukdom. Ohälsan kostar samhället och företagen omkring 300 miljarder kronor om året. Fortsätter den öka i nuvarande takt kollapsar snart samhällsekonomin. Men än finns hopp. Det mesta av välfärdssamhällets ohälsa kan vändas till hälsa och välbefinnande. Alla vinner på det, individerna, företagen och samhället. En utopi? Nej, det finns företag som redan har fått ner ohälsan till naturliga nivåer. Med kraftigt ökad lönsamhet som följd; hälsa, effektivitet och lönsamhet går hand i hand. Hur har de lyckats med det? Och vad kan ditt företag göra? Om det handlar Långtidsfrisk. Storytel Brief - Stora idéer i kortformat
Kieli: Ruotsi Kategoria: Tietokirjallisuus

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Brief
Julkaisuvuosi: 2017-10-12
Pituus: 41M
ISBN: 9789177917045

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Storytel Brief
Julkaisuvuosi: 2017-10-12
ISBN: 9789177917052
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ