Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Klart! Bli superstrukturerad på 31 dagar - David Stiernholm

Klart! Bli superstrukturerad på 31 dagar

Klart! Bli superstrukturerad på 31 dagar

3.47953216374269 342 5 Kirjailija: David Stiernholm Lukija: Ola Ringdahl
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Detta är en sammanfattad version av 'Klart! Bli superstrukturerad på 31 dagar' av David Stiernholm, utgiven av Roos & Tegner. NÄR STRESSEN VÄXER och högarna hopar sig på skrivbordet tar det kanske emot att klämma in ytterligare ett projekt i almanackan. Men vad sägs om ett projekt som går ut på att förenkla ditt arbete och minska stressen? Det handlar om att strukturera. Har du struktur i ditt arbete blir vardagen smidigare. Du slipper ägna tid åt att leta efter viktiga papper som du vet att du lagt någonstans och du slipper komma på,timmen innan det viktiga kundmötet, att du lovat sammanställa en offert. I Klart! presenteras handfasta råd och dagliga övningar som snabbt ger dig en lugnare vardag.Allt du behöver är en halvtimme om dagen. Är det för mycket? Lägg då en halvtimme i veckan, eller i månaden.Takten bestämmer du själv. En sak är säker: Den tid du lägger på det här projektet ger snart vinst. Läs om: Det blir så mycket lättare med struktur Organisera - så slipper du leta och glömma Fokusera - lägg kraft på det som är viktigt Automatisera - så att arbetet går på rutin Storytel Brief - Stora idéer i kortformat
Kieli: Ruotsi Kategoria: Tietokirjallisuus Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Brief
Julkaisuvuosi: 2017-10-12
Pituus: 36M
ISBN: 9789177917267

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Storytel Brief
Julkaisuvuosi: 2017-10-12
ISBN: 9789177917274
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ