Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt ehtojemme mukaisen evästeiden käytön.

Hyväksyn

Fly bankfällan

3.260869565217391 92 5 Kirjailija: Bo Haldell Lukija: Mia Isaksson
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Detta är en sammanfattad version av boken 'Fly bankfällan' av Bo Haldell, utgiven av Ekerlids. KANSKE LEVER DU i tron att finansbranschen fungerar som andra branscher, att man får vad man betalar för. Men så är det inte. Ett dyrt bolån är inte bättre än ett billigt bolån och en dyr fond är inte bättre än en billig fond. Finansiella tjänster av olika slag utgör i regel de största utgifterna för ett hushåll. Finansbranschen har under alla år försökt måla upp en bild av att finansiella tjänster är komplicerade, men det är inte sant! Ekonomi är i själva verket enkelt och du behöver ingen universitetsexamen för att ta hand om dina pengar. Beroende på var du befinner dig i livet kommer du att kunna spara tusentals eller tiotusentals kronor varje år genom att byta ut dyra finansiella tjänster mot identiska billigare tjänster. Det är alltså dags att ta makten över din privatekonomi nu! Storytel Brief - Stora idéer i kortformat
Kieli: Ruotsi Kategoria: Tietokirjallisuus

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Brief
Julkaisuvuosi: 2017-10-12
Pituus: 33M
ISBN: 9789177917526

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Storytel Brief
Julkaisuvuosi: 2017-10-12
ISBN: 9789177917533
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ