Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Att vara chef och ledare - Britt-Mari Mossboda

Att vara chef och ledare

Att vara chef och ledare

3.7314487632508833 283 5 Kirjailija: Britt-Mari Mossboda Lukija: Voice to me
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Detta är en sammanfattad version av boken 'Att vara chef och ledare' av Britt-Mari Mossboda utgiven av Ekerlids. ATT VARA CHEF är ett uppdrag du får och ett yrke. Det gör dig inte automatiskt till en ledare. Ledarskapet måste du själv förvärva genom ditt sätt att vara och förhålla dig till dina medarbetare. Varje chef kan utveckla både sin yrkeskompetens och sin förmåga att leda. Att vara chef och ledare behandlar de områden som deltagarna i författarnas chefsutbildningar har ansett vara mest angelägna. Den visar hur du hanterar de vanliga situationer som en chef ställs inför, så att du i samarbete med dina medarbetare utvecklas som chef och ledare. Du får alltså en sammanfattning av vad det krävs av en chef och ledare. Storytel Brief - Stora idéer i kortformat
Kieli: Ruotsi Kategoria: Tietokirjallisuus Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Brief
Julkaisuvuosi: 2017-10-12
Pituus: 33M
ISBN: 9789177917168

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Storytel Brief
Julkaisuvuosi: 2017-10-12
ISBN: 9789177917175
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää