Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Storytelpodden Avsnitt 58 - Jenny Zunko,Angelica Fredriksson

Storytelpodden Avsnitt 58

Storytelpodden Avsnitt 58

3.75 12 5 Kirjailija: Jenny Zunko,Angelica Fredriksson Lukija: Jenny Zunko, Angelica Fredriksson
Saatavilla äänikirjana.
Året har precis börjat och vi blickar framåt - närmare bestämt mot Ljudboksgalan! I början av mars delas priset ut och vi har bjudit in Johanna Lundin, ordförande i ungdomskategorin. Vi hisspitchar de nominerade böckerna, berättar om priset och pratar om böcker i stort. De böcker vi pratar om i avsnittet är: Hemma hos Bettan av Eli Åhman Owetz, inläst av Björn Kjellman Sånger i skymningen av Camilla Davidsson, inläst av Viktoria Flodström Och kvar stod en röd resväska av Mari Åberg, inläst av Katarina Lundgren-Hugg Gangsterprinsessan av Helen Stommel Olsson, inläst av Lo Kauppi Något du inte vet att jag vet av Birgitta Bergin, inläst av Maria Lyckow Pappas pojke av Emelie Schepp, inläst av Gunilla Leining Häxan av Camilla Läckberg, inläst av Katarina Ewerlöf Höstsol av Lars Wilderäng, inläst av Niklas Engdahl Prästens lilla flicka av Susan Casserfelt, inläst av Katarina Ewerlöf Tryggare kan ingen vara av Dag Öhrlund, inläst av Stefan Sauk Allt som blir kvar av Sandra Beijer Stanna av Flora Wiström, inläst av Philoméne Grandin Mina smala axlars längtan av Maria Frensborg, inläst av Katarina Cohen Papperssjälar av Emma Johansson, inläst av Sofia Pekkari Norra Latin av Sara Bergmark Elfgren, inläst av Nina Zanjani Musse & Helium av Camilla Brinck Lisbet och Sambakungen av Emma Karinsdotter, inläst av Philoméne Grandin Maran av Ingela Korsell och Åsa Larsson, inläst av Morgan Alling Hinsides brinner av Karin och Albin Alvtegen, inläst av Karin ALvtegen Martina och King of sunset av Ulrika Ekblom, inlsät av Malin Rømer Brolin-Tani Crossover av Kwame Alexander, inläst av Jason Diakité En dag ska jag bygga ett slott av pengar av Evin Ahmad I Storytelpodden pratar vi om böcker och allt som har med böcker att göra. Vi lyfter upp nyheter, plockar fram gamla godingar och ger våra bästa tips! Vi passar dessutom på att bjuda in författare, inläsare och andra spännande personer för intervjuer och diskussioner. Trevlig lyssning!
Kieli: Ruotsi Kategoria: Tietokirjallisuus Sarja: Storytelpodden: 58 Kääntäjä:

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel
Julkaisuvuosi: 2018-01-11
Pituus: 40M
ISBN: 9789178010035
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää