Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Eräänä aamuna heräät onnellisena - Hyvien ajatusten vastustamaton voima - Pekka Hämäläinen

Eräänä aamuna heräät onnellisena - Hyvien ajatusten vastustamaton voima

Eräänä aamuna heräät onnellisena - Hyvien ajatusten vastustamaton voima

4.0 5 5 Kirjailija: Pekka Hämäläinen
Saatavilla e-kirjana.
Innostava opas voimaannuttavalle matkalle omaan minuuteen. Hämäläinen osoittaa kirjassaan, että onnellisuuden avaimet ovat omissa käsissämme. Voimme itse valita, millaista elämää haluamme elää. Tärkein valinta on päätös siitä, haluammeko vahvistaa hyvää vai pahaa elämässämme ja ympäristössämme. Elämästämme tulee sitä, mitä eniten ajattelemme. Jos valitsemme tietoisesti myönteisiä ajatuksia, se näkyy onnellisuutena koko elämässämme. Jos annamme vallan kateudelle, kaunalle ja katkeruudelle, myös se näkyy sanoissamme ja teoissamme, ja myös läheisemme saavat siitä osansa. Kirja opettaa sanoutumaan irti pahan kierteestä ja tarjoaa toimivia malleja asettua hyvän puolelle.
Kieli: Suomi Kategoria: Elämäntaito Kääntäjä:

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Minerva
Julkaisuvuosi: 2017-09-01
ISBN: 9789523125445
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ