Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Alppipolku - L. M. Montgomeryn elämä ja teokset - L.M. Montgomery,Sisko Ylimartimo

Alppipolku - L. M. Montgomeryn elämä ja teokset

Alppipolku - L. M. Montgomeryn elämä ja teokset

0.0 0 5 Kirjailija: L.M. Montgomery,Sisko Ylimartimo
Saatavilla e-kirjana.
Kaksi kirjaa tulvillaan lumoa ja nostalgiaa! Alppipolku on L. M. Montgomeryn oma kertomus matkastaan maailmankuuluksi kirjailijaksi ensimmäisen kerran suomeksi. Se kuvaa Montgomeryn lapsuutta ja orpoutta sekä varhain virinnyttä tietoisuutta kirjallisista lahjoista. Ensimmäisen Anna-kirjan ilmestymisen 100-vuotismuistoksi Minerva julkaisi vuonna 2008 L. M. Montgomeryn elämää ja sankarittaria kuvaavan teoksen Anna ja muut ystävämme. Nyt se ilmestyy kirjoittajansa Sisko Ylimartimon päivittämänä versiona ja esittelee Annan ja Emilian ohella myös Montgomeryn vähemmän tunnettuja tyttöhahmoja – Marigoldin, Saran, Patin ja Janen – joista kertovia kirjoja Ylimartimo on myös suomentanut.
Kieli: Suomi Kategoria: Tietokirjallisuus Kääntäjä: Saana Rusi

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Minerva
Julkaisuvuosi: 2017-09-01
ISBN: 9789523125513
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää