Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Viimeistä viedään, Taika Taksinen - Siri Kolu

Viimeistä viedään, Taika Taksinen

Viimeistä viedään, Taika Taksinen

4.7 40 5 Kirjailija: Siri Kolu Lukija: Siri Kolu
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Lähiönoita Taika Taksiselle ei riitä mikään. Nyt hän pyrkii presidentiksi! Taika Taksinen ei vaan luovuta. Hän on päässyt jo eduskuntaan ja ministeriksi, mutta hänpä haluaakin presidentiksi. Eikä Taika todellakaan kaihda keinoja, taikakeinojakaan, kun hän pyrkii päämääräänsä. Roosa ja Lars ovat pahassa pulassa, sillä Taika saa jopa heidän äitinsä mukaan Vahvanainen-verkostoonsa. Kun Sirkuslaakson taivas täyttyy noitien kuumailmapalloista, Roosa ja Lars tietävät, että nyt on tosi kyseessä. Seuraa hurja taistelu, jollaista ei ole ennen nähty. Kolmas ja viimeinen kirja häikäilemättömästä lähiönoidasta ja Roosasta ja Larsista, noidanvastustajista.
Kieli: Suomi Kategoria: Lapset Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storyside/Otava
Julkaisuvuosi: 2017-12-22
Pituus: 6T 24M
ISBN: 9789511315513

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Otava
Julkaisuvuosi: 2017-09-25
ISBN: 9789511317654
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ