Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Pysähdy - olet jo perillä : 12 oivalluksen polku - Tommy Hellsten

Pysähdy - olet jo perillä : 12 oivalluksen polku

Pysähdy - olet jo perillä : 12 oivalluksen polku

4.169590643274854 171 5 Kirjailija: Tommy Hellsten Lukija: Aku Laitinen
Saatavilla äänikirjana.
Vain pysähtymisen ja hiljaisuuden äärellä syntyy oivallus, joka voi johtaa muutokseen. Kokenut terapeutti ja muiden auttaja rohkaisee lukijaa ottamaan etäisyyttä oman elämänsä kiireeseen ja suorittamiseen. Todellinen elämä on liikettä, matkaa elämisen riemuun ja ihmeeseen. Hellsten kutsuu muita kulkijoita kiipeämään kanssaan vuorelle, jossa kypsyy oivallus. Siellä ihminen vapautuu turhasta ja täyttyy uudestaan sillä, mitä ilman hän ei voi lopulta elää. Kirjan hienot oivallukset kutoutuvat poluksi, jonka ovat synnyttäneet vuosien kokemus terapiatyöstä, itsensä kohtaamisesta ja herkkyydestä kuulla, nähdä ja kokea.
Kieli: Suomi Kategoria: Elämäntaito Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Minerva
Julkaisuvuosi: 2017-10-04
Pituus: 4T 48M
ISBN: 9789523125766
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ