Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn

Silmukka

3.4886363636363638 88 5 Kirjailija: Pierre Lemaitre Lukija: Markus Bäckman
Saatavilla äänikirjana.
Tarkkanäköinen ja taitavasti kirjoitettu psykologinen trilleri useaan kertaan palkitulta jännityksen mestarilta. Pari päivää ennen joulua ranskalaisessa Beauvalin pikkukylässä 12-vuotias Antoine tappaa hetken raivokohtauksen vallassa tarkoittamattaan naapurin 6-vuotiaan Rémin. Kauhuissaan Antoine päätyy kätkemään uhrinsa läheiseen metsään. Kuin ihmeen kaupalla lapsuuden rikos jää piiloon. Paljastuminen kuitenkin uhkaa kerta toisensa jälkeen, kun elämä heittää Antoinen odottamattomiin tilanteisiin. Antoine ei kuitenkaan ole salaisuutensa kanssa niin yksin kuin luulee. Kirjallisesti ansiokas teos kietoo niin päähenkilönsä kuin lukijansa silmukkaan, joka hellittää otteensa vasta yllättävässä loppunäytöksessä.
Kieli: Suomi Kategoria: Jännitys Alkuperäisotsikko: Trois jours et une vie

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Minerva
Julkaisuvuosi: 2017-10-04
Pituus: 6T 23M
ISBN: 9789523125742
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ