Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Röd drake - Rolf Norrman

Röd drake

Röd drake

3.0121951219512195 82 5 Kirjailija: Rolf Norrman Lukija: Mats Eklund
Saatavilla äänikirjana.
'Aldrig hade någon sprungit så fort nerför trapporna i det höga huset, två steg i taget vinglar J.P. i en hastighet som med säkerhet kommer få katastrofala följder. Med ena handen på ledstången och den andra mot väggen springer han för livet, med koncentrerad blick och rusande puls. I alltför hög fart tar han trappa efter trappa. Men J.P. bryr sig inte om han står eller faller, varje sekund är dyrbar när det redan gått för lång tid. När det som väntar honom på gården är långt mycket värre än vad alltför dålig balans i ett trapphus kan orsaka. Han spottar på det spräckliga golvet för att bli av med smaken av galla, för att bli av med synen han flyr från.' 'Röd Drake' utspelar sig flera år innan 'Hämnden', första delen i Mannen utan ansikte-serien. Det är en spännande kortstory som antingen kan läsas innan 'Hämnden' eller mellan 'Hämnden' och andra delen, 'Nollpunkt Stockholm', eller till och med som en helt fristående berättelse.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Word Audio Publishing
Julkaisuvuosi: 2017-10-09
Pituus: 1T 14M
ISBN: 9789175239125
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ