Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Det händer inte mig 2 - Separationen. En sann historia. - Veronika Axelsson

Det händer inte mig 2 - Separationen. En sann historia.

Det händer inte mig 2 - Separationen. En sann historia.

4.857142857142857 7 5 Kirjailija: Veronika Axelsson
Saatavilla e-kirjana.
SEPARATIONEN är den sanna fortsättningen på "Det händer inte mig - Förhållandet" som handlar om eftervåldet som drabbar Veronika och barnen efter Separationen. Hon kämpar för att göra sin röst hörd - men ingen lyssnar. En kort resumé av Förhållandet inleder boken. "Ur askan i elden" är ett uttryck som skulle kunna sammanfatta uppföljaren till Förhållandet. Manne har äntligen lämnat Veronika och barnen. Men det visar sig snabbt att det inte är hela sanningen. Ett brev från försäkringskassan är uppstarten till det som Veronika aldrig i sin vildaste fantasi hade kunnat tänka ut skulle komma att hända. Månad för månad ökar problemen och barnen far illa. Lidandet har endast börjat och det visar sig snabbt att Manne har planer på att sätta käppar i hjulen på alla möjliga och omöjliga sätt för Veronika. Eftervåldet som hon utsätts för är inte bara direkt från Manne utan även indirekt, genom att hela samhället snabbt blir hans undersåtar och förlängda arm, då utredningar, förundersökningar, ändrade planer och felbedömningar från socialtjänsten bara är förnamnet på allt som drabbar Veronika och barnen. En dag står en av döttrarna med kniven i handen. På grund av den gemensamma vårdnaden om barnen kom Veronikas röst att förminskas genom ständiga nekanden till rätt hjälp, trots hennes försök att kämpa för barnens välmående i den utsatta situation de befann sig. Det fick henne att känna sig maktlös, nästan livegen. Hon var som en liten gråsparv som försökte flytta på berg. Citat: "Jag tänkte att om någon någonsin frågar mig hur man ska skydda de barn man har gemensamt med en psykopat, så skulle jag svara: Stanna. Det är enda sättet att skydda sina barn i Sverige."
Kieli: Ruotsi Kategoria: Elämäkerrat Sarja: Det händer inte mig: 2 Kääntäjä:

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Upper Room förlag
Julkaisuvuosi: 2017-01-12
ISBN: 9789188231178
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ