Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Xu Sanguanin elämä ja verikaupat - Yu Hua

Xu Sanguanin elämä ja verikaupat

Xu Sanguanin elämä ja verikaupat

3.9615384615384617 26 5 Kirjailija: Yu Hua Lukija: Jukka Pitkänen
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Kaupunginsairaalan verivastaava Li maksaa terveille miehille 35 yuania kahdesta kulhollisesta verta. Monelle summa vastaa puolen vuoden palkkaa, ja verikaupoista saatavilla tienesteillä rakennetaan taloja ja valloitetaan vaimoja. Eräänä päivänä myös silkkitehtaalla työskentelevä Xu Sanguan päättää luovuttaa verta. Pian kaupungin kaunotar Xu Yulan on hemmoteltu nalkkiin ja tuleva appiukkokin saatu taivuteltua luopumaan tyttärestään. Vuosien saatossa ajat muuttuvat vaikeiksi Xu Sanguan pitää vaimonsa ja kolme poikaansa kiinni leivän syrjässä verikaupoilla. Mutta millainen kohtalo odottaa perheenisää, kun vastoinkäymiset alkavat seurata toisiaan ja vierailut verivastaava Lin luona tihenevät? Yu Hua (s. 1960) on kansainvälisesti palkittu kiinalainen kirjailija, jonka teoksia on käännetty useille eri kielille. Yu Hua varttui kulttuurivallankumouksen aikana, ja teema on esillä useissa hänen teoksissaan.
Kieli: Suomi Kategoria: Romaanit Alkuperäisotsikko: Xǔ Sānguān Mài Xiě Jì Kääntäjä: Rauno Sainio

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Aula & Co
Julkaisuvuosi: 2017-11-04
Pituus: 9T 1M
ISBN: 9789527269039

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Aula & Co
Julkaisuvuosi: 2017-08-15
ISBN: 9789527190845
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää