Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt ehtojemme mukaisen evästeiden käytön.

Hyväksyn

Dox Podcast - Katia Wagner

4.0 7 5 Kirjailija: Annika Seward Jensen Lukija: Annika Seward Jensen
Saatavilla äänikirjana.
Katia Wagner är undersökande journalist och författare och är flerfaldigt belönad för sina reportage. Hon talar här om hur hon gör för komma människorna nära och få dem att öppna sig, att hon hängde med en företagsledare från Malmö i veckor för att förstå hur det är att vara transvestit. Att de flesta människor vill berätta, att kvinnorna hon möter på räddningsfartyget Aquarius när de räddas från en säker död på Medelhavet vill att världen ska veta vilket helvete som pågår i Libyen, att de hellre riskerar sina barns liv än att vara kvar där. Hon talar om skillnaden mellan att beskriva någonting och att gestalta det, om vikten av att ställa detaljerade frågor och om att hålla ihop när det man skriver om berör en starkt personligt. Storytel Dox är en podcast för den som är nyfiken på journalister och journalistik, som uppskattar berättarkonst och vill höra historierna bakom reportagen. Förläggaren Annika Seward Jensen samtalar med en gäst som är aktuell i samband med Storytel Dox utgivning av reportage, artiklar och intervjuer som ljudböcker.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Tietokirjallisuus Sarja: Storytel Dox Podcast: 3

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel
Julkaisuvuosi: 2017-08-07
Pituus: 43M
ISBN: 9789177788683
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ