Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Kevin & Schröder - Deja vú - Bernt Danielsson

Kevin & Schröder - Deja vú

Kevin & Schröder - Deja vú

4.6 5 5 Kirjailija: Bernt Danielsson Lukija: Oscar Askelöf
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
I denna actionladdade thrillerkomedi återvänder det omaka detektivparet Kevin Karlsson och Raymond Schröder och återigen är ingenting som man tror. Farten är hög, bilarna står på två hjul i kurvorna och chaufförerna är pratsugna och misstänkt välklädda. Men vem kan säga nej till att hoppa in i en blänkande silvergrå Jaguar Sovereign? Strax har Kevin och Schröder den europeiska maffiaorganisationen BEDA i hälarna och tvingas att rycka in för att rädda undan det teknologiska vidundret Monasterboice (eller 'Los Manickos') ur deras händer. Maskinen innehåller mängder av data om fienden som Säpo måste föra till professor Robinson i London för dechiffrering. Kommer Kevin och Schröder till slut att bli ikappåkta? Humorn är kvar, tempot är högt och språket levererar på topp i Bernt Danielsson spännande underhållningsthriller. Bernt Danielsson är författare, konstnär och vinskribent. Han har skrivit ett tjugotal böcker, flera i gränslandet mellan ungdoms- och vuxenböcker, och översatts till ett flertal språk.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: Kevin & Schröder: 1 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: SAGA Egmont
Julkaisuvuosi: 2017-04-11
Pituus: 7T 44M
ISBN: 9788711781739

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: SAGA Egmont
Julkaisuvuosi: 2018-02-09
ISBN: 9788711649350
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ