Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Muumit ja olemisen arvoitus - Jukka Laajarinne

Muumit ja olemisen arvoitus

Muumit ja olemisen arvoitus

4.176470588235294 34 5 Kirjailija: Jukka Laajarinne Lukija: Toni Kamula
Saatavilla äänikirjana.
Menestyskirja tarkastelee muumeja filosofin silmälasein Muumipappa pakenee arjen tuttuutta hattivattien pariin, Nuuskamuikkunen vaeltaa Yksinäisille vuorille, Muumipeikko muuttuu taikurin hatussa toisenlaiseksi ja joutuu pohdiskelemaan identiteettiään. Muumilaakson päällä roikkuu kysymyksiä: Kuka minä oikeastaan olen? Mikä on minun paikkani täällä? Mitä tekemistä muumeilla, Nuuskamuikkusella ja Vilijonkalla on Kierkegaardin, Heideggerin ja Sartren kanssa? Mitä annettavaa heillä on lukijalle, joka painii oman elämänsä peruskysymysten kanssa? Jukka Laajarinne kiinnittää kirjassaan huomion Tove Janssonin rakastettujen Muumi-kirjojen filosofiseen puoleen ja pohtii elämän peruskysymyksiä muumimaisella terävyydellä ja lämmöllä.
Kieli: Suomi Kategoria: Tietokirjallisuus Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Atena
Julkaisuvuosi: 2017-07-12
Pituus: 5T 1M
ISBN: 9789523003705
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ