Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Keisari Aarnio - Minna Passi,Susanna Reinboth

Keisari Aarnio

Keisari Aarnio

4.24287856071964 2001 5 Kirjailija: Minna Passi,Susanna Reinboth Lukija: Raiko Häyrinen
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
"Miten poliisijohtajan huumebisneksestä tuli totta? Keisari Aarnio johdattaa lukijat Suomen vakavimman huume- ja virkarikosoikeudenkäynnin kulisseihin. Jari Aarnio valittiin nuorena vuoden poliisiksi, ja hän nousi nopeasti päälliköksi Helsingin huumepoliisiin. Hänen johdollaan huumepoliisi alkoi tehdä näyttäviä takavarikkoja ja Aarnion maine karttui, kun hänen pihalleen heitettiin pommi, jonka sytytyslangan hän onnistui viime hetkellä katkaisemaan puutarhasaksilla. Nyt Jari Aarnio istuu vankilassa pitkää tuomiota. Kuinka sankaripoliisia alettiin epäillä alamaailman johtajaksi ja huumeiden salakuljettajaksi? Minna Passi ja Susanna Reinboth, Helsingin Sanomien palkitut rikos- ja oikeustoimittajat, kävivät kirjaa varten läpi kymmenitätuhansia sivuja asiakirjoja ja haastattelivat yli sataa ihmistä. He kertovat uskomattoman, mutta toden tarinan siitä, kuinka poliisista tuli rikollinen. Ja kuinka hän onnistui manipuloimaan esimiehiään, poliisikollegojaan, rikollisia ja myös toimittajia."
Kieli: Suomi Kategoria: Tietokirjallisuus Alkuperäisotsikko: Keisari Aarnio Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: HS Kirjat
Julkaisuvuosi: 2017-06-20
Pituus: 14T 33M
ISBN: 9789525557909

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: HS Kirjat
Julkaisuvuosi: 2017-06-20
ISBN: 9789525557879
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ