Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Vastaus on Intia - Tommi Nieminen

Vastaus on Intia

Vastaus on Intia

4.0 1 5 Kirjailija: Tommi Nieminen
Saatavilla e-kirjana.
Jos vastaus on Intia, niin mikä onkaan kysymys? Niitä on paljon: Mikä maa on maailman suurin demokratia? Mikä rutiköyhä kehitysmaa lähetti vuonna 2014 luotaimen Marsiin? Missä maassa järjestetään yli sadan miljoonan ihmisen pyhiinvaellus, joka kestää 54 vuorokautta? Minkä maan alueella on syntynyt kolme maailmanuskontoa? Minkä maan suosituin ihminen on kriketinpelaaja Sachin Tendulkar? Missä maassa on yli 3000 kastiryhmää ja puhutaan satoja kieliä? Missä maassa on yli puoli miljardia alle 25-vuotiasta? Mikä maa aikoo nousta seuraavina vuosikymmeninä supervallaksi? Helsingin Sanomien toimittajan Tommi Niemisen reportaasi- ja tietokirja Vastaus on Intia kertoo nousevasta talouden ja politiikan mahdista, 1,25 miljardin asukkaan Intiasta, ja paljastaa asiaa ja asiattomuuksia maasta, jossa kaikki on mahdollista.
Kieli: Suomi Kategoria: Tietokirjallisuus Kääntäjä:

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: HS Kirjat
Julkaisuvuosi: 2017-06-23
ISBN: 9789525557756
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ