Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Veroparatiisit ja Suomi - Jyri Hänninen

Veroparatiisit ja Suomi

Veroparatiisit ja Suomi

0.0 0 5 Kirjailija: Jyri Hänninen
Saatavilla e-kirjana.
Mikä on veroparatiisi? Mieleen tulee pimeää rahaa siirtelevä bisnesmies, jolla on yritys Caymansaarilla. Veroparatiisit ovat kuitenkin suuressa roolissa maailmantaloudessa. Verokeitaita käyttävät diktaattorit ja huumekauppiaat mutta myös suuryritykset, rikkaat yksityishenkilöt, työeläkeyhtiöt ja jopa valtiot. Rahavirrat kulkevat veroparatiisien kautta, ja laskun maksaa hyvinvointivaltion kurjistuva keskiluokka. Veroparatiisit ja Suomi -kirjassa selvitetään veroparatiisien suomalaisia asiakkaita. Heitä ovat huonomuistinen vuorineuvos, vääriä neuvoja saanut Nokia-johtaja, yksityisten lääkäriasemien omistaja, jääkiekkoja rakastava oligarkki ja tv:stä tuttu yritysjohtaja. Jyri Hänninen palkittiin toukokuussa 2015 Tutkivan journalismin yhdistyksen jakamalla Lumilapio-palkinnolla veroparatiiseja käsittelevistä jutuistaan, mittavasta aihetta varten kootusta tietokannasta sekä aihetta käsittelevästä kirjastaan Veroparatiisit ja Suomi.
Kieli: Suomi Kategoria: Tietokirjallisuus Kääntäjä:

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: HS Kirjat
Julkaisuvuosi: 2017-06-23
ISBN: 9789525557770
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ