Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kuolemantanssi. Askeleita nationalismin Euroopassa - Heikki Aittokoski

Kuolemantanssi. Askeleita nationalismin Euroopassa

Kuolemantanssi. Askeleita nationalismin Euroopassa

0.0 0 5 Kirjailija: Heikki Aittokoski
Saatavilla e-kirjana.
Tieto-Finlandia ehdokas 2016. Kuolemantanssi on kirja Euroopan väkevimmästä poliittisesta voimasta, nationalismista. Helsingin Sanomien ulkomaantoimittaja ja palkittu tietokirjailija Heikki Aittokoski matkustaa ympäri Eurooppaa - Balkanilta Pohjolaan, Atlantilta Venäjälle - ja hakee vastauksia polttaviin kysymyksiin. Mistä kansallismielisyys kumpuaa? Kuinka suuriksi nationalistiset voimat voivat kasvaa? Mitä pakolaiskriisi kertoo maanosasta? Mitä Suomelle tapahtui? Hajoaako Eurooppa erimielisyyksiinsä? Kuolemantanssi jatkaa suomalaisen reportaasikirjallisuuden pitkää perinnettä. Aittokoski piirtää kuvan Euroopasta, joka vaikeana murrosaikana ottaa askeleita vaaralliseen suuntaan. Kirjaa varten hän on matkustanut seuraavissa maissa: Ranska, Kreikka, Makedonia, Bosnia, Kroatia, Hollanti, Belgia, Saksa, Espanja, Britannia, Unkari, Puola, Itävalta, Italia, Venäjä, Viro, Ruotsi, Suomi. Heikki Aittokoski (s. 1970) on palkittu suomalainen toimittaja, joka on työskennellyt Helsingin Sanomissa vuodesta 1995. Vuonna 2014 Aittokoski palkittiin Suomen Kuvalehden journalistipalkinnolla. Samana vuonna hän oli ehdolla myös Mediayhtiö Bonnierin Vuoden journalisti -palkinnon saajaksi. "Ajankohtainen kirja tästä hetkestä mutta eurooppalaisen perinnön ja vahvan kulttuurisen tradition kautta suodatettuna. Paneutunut ja innostunut. Kaikki keinot ovat käytössä, niin reportaasi kuin esseekin. Pienillä tarinoilla saadaan isot linjat näkyviin. Kaikesta näkee, että kirjailija on liikkunut sekä henkisesti että fyysisesti laajalla alueella." - Tieto-Finlandia -raati
Kieli: Suomi Kategoria: Tietokirjallisuus Kääntäjä:

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: HS Kirjat
Julkaisuvuosi: 2017-06-20
ISBN: 9789525557855
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ