Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Världen utan dig - Jill Santopolo

Världen utan dig

Världen utan dig

4.028888888888889 450 5 Kirjailija: Jill Santopolo Lukija: Viktoria Flodström
Saatavilla äänikirjana.
Drabbande kärleksroman som utspelar sig i NY! Lucy och Gabe blir hejdlöst förälskade när de möts för första gången, den 11 september 2001. Efter terrorattacken bestämmer de sig båda för att inte kasta bort sina liv. Det som följer är en resa som för dem samman och sliter dem isär om och om igen under åren. När Gabe blir fotograf i Mellanöstern gör Lucy karriär, bildar familj och skapar sig ett liv i New York. Världen utan dig är en roman om kärlek, drömmar, begär, svartsjuka, svek och försoning. Om vad vi är villiga att offra för kärlek och om hur långt vi kan gå för att följa våra drömmar. ”Santopolo skriver om passion, öde, kärlek och vad det innebär att vara en god människa ... En vacker och drabbande roman som kommer att trollbinda sina läsare.” Kirkus Reviews Översättare: Emö Malmberg, Omslagsformgivare: Sofia Scheutz
Kieli: Ruotsi Kategoria: Romaanit Alkuperäisotsikko: The light we lost Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2017-08-25
Pituus: 8T 55M
ISBN: 9789176516027
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ