Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Gosedjuret - Petrus Dahlin

Gosedjuret

Gosedjuret

4.035294117647059 85 5 Kirjailija: Petrus Dahlin Lukija: Jan Modin
Saatavilla äänikirjana.
Gulligt och skräckinjagande om onda gosedjur Gabriel vet att gosedjur är fåniga och barnsliga. Men när det blir ensamt i sängen på kvällen är det tur att den coola kaninen med röda ögon finns där. Eller? Snart börjar Gabriels saker gå sönder, det verkar till och med som om någon vill att Gabriel ska råka ut för en olycka. Någon med stora framtänder och ont uppsåt... Gosedjuret är den tredje fristående delen i ”Läs på egen risk!” - serien med riktigt läskiga vandringssägner för nybörjarläsarna. Första delen hette Varuhuset och andra boken Dataspelet. Böckerna är lättlästa och genomillustrerade med Johanna Kristianssons färgstarka, lekfulla bilder. De spännande historiena ger både rysningar och läslust. "både lättläst och läskig, riktigt läskig till och med. Perfekt för nybörjarläsaren som vill ha en bra rysare.” - Anna Hjerpe, BTJ-häftet
Kieli: Ruotsi Kategoria: Nuoret Sarja: Läs på egen risk: 3 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2017-10-09
Pituus: 13M
ISBN: 9789176516560
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ