Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
PAX. Maran - Åsa Larsson,Ingela Korsell

PAX. Maran

PAX. Maran

4.83911513323278 1989 5 Kirjailija: Åsa Larsson,Ingela Korsell Lukija: Morgan Alling
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
MARDRÖMSLÄSNING I DEL 9 i PAX-SERIEN! Slutet är nära! Magin och spänningen stegras i Maran, bok 9 i ”PAX”-serien, årets mest efterlängtade bok för alla läsare och fans! Supertrion bakom de kultförklarade och hyllade böckerna är deckardrottningen ÅSA LARSSON, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, författaren och forskaren INGELA KORSELL och serietecknaren bakom Batman – HENRIK JONSSON! Svarthäxan sluter ett ödesdigert avtal med Maran och Estrids drömväktare sätts ur spel. Det är korpbröderna Alrik och Viggo som måste bege sig ner i Estrids dröm och rädda henne! Iris varnar dem om att det finns en stor fara med att beträda drömmarnas värld; om man dör i drömmen så dör man på riktigt … ”PAX”-serien som tagit Sverige med storm och som är barnens favoritläsning tilldelades priset Crimetime Specsavers Award 2016 i kategorin Årets barndeckare Nidstången, Grimmen, Mylingen, Bjäran, Gasten, Näcken, Pestan och Vitormen är de 8 första delarna i serien som totalt ska bli tio böcker. Succéserien är såld till 18 länder och älskas av fler och fler unga bokslukare. Läs mer om Viggo, Alrik och skaparna bakom ”PAX” på: www.bonniercarlsen.se/pax "När det är farligt är det på riktigt. Och det är omöjligt att sluta läsa! Övernaturligt bra!" Tidningen Kulturen "PAX är en unik och underbar upplevelse. Det är bara att njuta så länge det varar!" Tidningen Kulturen, Belinda Graham Illustratör: Henrik Jonsson
Kieli: Ruotsi Kategoria: Lapset Sarja: PAX: 9 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Bonnier Audio
Julkaisuvuosi: 2017-10-04
Pituus: 3T 52M
ISBN: 9789176516607

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Bonnier Carlsen
Julkaisuvuosi: 2017-10-04
ISBN: 9789163897177
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ