Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
José Gonzalez demoner - Oskar Sonn Lindell

José Gonzalez demoner

José Gonzalez demoner

3.9791666666666665 48 5 Kirjailija: Oskar Sonn Lindell Lukija: Susanne Barklund
Saatavilla äänikirjana.
José González vet mer om hjärnans förmågor och irrfärder än de flesta. Efter en period med mental ohälsa försöker han nu få ihop teori och verklighet - samtidigt som vardagslivet ska samsas med artistlivet: - Jag kan känna mig lite ensam ibland, säger José. Inte minst bland dem jag turnerar med. Jag är nörden som pratar om evolutionslära, om DNA-molekyler och hur vi som så pass komplicerade varelser kan komma från så enkla processer. Det är väldigt få jag pratar med som jag känner verkligen har greppat det helt och hållet. Han berättar om sin skiva Vestiges & Claws. - Vestiges betyder rudiment, det vill säga saker som är kvar utan att ha sin ursprungliga funktion, som människans svanskota till exempel. Det finns många kulturella rudiment, till exempel är många religioner system som håller kvar kulturella yttringar utan att funktionen är tydlig eller i vissa fall ens relevant. Från min sida har ambitionen varit att ha en diskussionsstartare: hur ser vi på våra gamla verktyg, våra gamla kulturella uttryck, och vart är vi på väg? Hur kan vi använda oss av gamla idéer och ny teknik på bästa sätt? Hur får vi till det goda livet med tanke på alla generationers erfarenheter och all ny kunskap som vi får via statistik och forskning? JOSÉ GONZÁLEZ demoner är ett reportage skrivet av Oskar Sonn Lindell, och publicerades ursprungligen i Magasinet Filter nummer 42, från 2015 Textförfattaren Oskar Sonn Lindell är journalist och skriver främst längre reportage. Filter är ett aktualitetsmagasin som specialiserat sig på djuplodande reportage om människor och företeelser som färgar vår svenska samtid. När Sifo bad 42 000 personer att ranka Sveriges bästa magasin, placerades Filter på delad förstaplats med fotbollsmagasinet Offside.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Storytel Dox
Julkaisuvuosi: 2017-07-03
Pituus: 55M
ISBN: 9789177786597
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ