Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Dit solen aldrig når - Marianne Cedervall

Dit solen aldrig når

Dit solen aldrig når

3.927731673582296 11568 5 Kirjailija: Marianne Cedervall Lukija: Anna Maria Käll
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
I Mullvalds socken på Gotland spirar våren och Anki Karlsson njuter av livet som pensionär och hästägare. Hon ska ge sig ut på långritt och får tips av sin vän Tryggve om en prästgård i Smissarve där hon kan övernatta. Själv ska Tryggve resa utomlands, och när han letar efter sin resväska hittar han något som rör upp gamla minnen. Det är anteckningar från ett av hans första fall som polis - ett fall som förblev olöst men som Tryggve lade ner mycket tankemöda på. Han bestämmer sig för att ägna en del av resan åt att titta på fallet igen. Samtidigt i Smissarve får Anki nya bekantskaper, bland annat träffar hon en journalist som är där för att skriva en artikelserie om det så kallade 'Fruntimmershuset', ett vilohem för kvinnor som drevs av kyrkan på 70-talet. Anki förstår snart att 'Fruntimmershuset' och dess historia rör upp känslor, inte minst bland kyrkans anställda, och när journalisten Ninni Engelhardt oväntat försvinner har Anki fått ett nytt fall att sätta tänderna i. Men Ninni Engelhardts försvinnande är bara början på en rad otäcka händelser.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Dekkarit Sarja: Anki Karlsson: 3 Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2017-08-01
Pituus: 8T 12M
ISBN: 9789177790105

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Lind & Co
Julkaisuvuosi: 2017-07-31
ISBN: 9789177790327
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ