Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Rörelsemeditation - Anna Numell

Rörelsemeditation

Rörelsemeditation

2.6666666666666665 6 5 Kirjailija: Anna Numell Lukija: Anna Numell
Saatavilla äänikirjana.
Denna vägledda meditation med temat RÖRESLE är en annorlunda meditation som skapar möjligheten för dig att utforska vad för möjligheter du kan skapa i ditt liv när du väljer in att följa den naturliga rörelse energin som finns i din kropp. Under meditationen är det en fördel för dig om du samtidigt är i rörelse. Livet är i städning rörelse, förändring och utan motstånd i energin så skapar vi möjligheten till attuppleva känslan av flow. Om du upplever att du 'sitter fast' eller känner dig trött så upp och rör påkroppen, för rörelse skapar klarhet. Det kan vara ex en promenad eller ute och spring, dansa eller på vilket sätt som helt som din kropp önskar röra på sig. Känn in och känn efter hur din kropp önskar röra sig just nu och så gör det. När vi lyssnar på kroppens naturliga rörelseenergi och följer den skapar vi känslan av flow i vårakroppar. Och när vi upplever känslan av att vi 'sitter fast' eller är trött ät det energin i kroppensom för tillfället ät stilla och kroppen förmedlar till dig att du behöver komma i rörelse. Så ge dig själv gåvan att röra på din kropp och se vad det skapar för just dig i ditt liv idag.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Elämäntaito Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Numberoneyou
Julkaisuvuosi: 2017-06-08
Pituus: 14M
ISBN: 9789177479017
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ