Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Öva din förmåga till ACCEPTANS - Anna Numell

Öva din förmåga till ACCEPTANS

Öva din förmåga till ACCEPTANS

3.8048780487804876 41 5 Kirjailija: Anna Numell Lukija: Anna Numell
Saatavilla äänikirjana.
Denna vägledda meditation med temat ACCEPTANS skapar möjligheten för dig att utforska vad som händer i ditt liv när du väljer in mer acceptans till dig själv och det som ÄR i ditt liv. När vi kan acceptera saker för vad de ÄR skapar det meningsfulla förändringar i våra liv. Att acceptera innebär att finna acceptans för dig själv, dina medmänniskor och saker som händer och har hänt dig bortanför dömande.Meditationen hjälper dig att slappna av och landa i ett tillstånd där hjärnan får vila medan fokus är på ditt hjärta. När du är i ditt hjärta och är avslappnad i kroppen och hjärnan har du lättare att känna acceptans för dig själv, andra och det saker som sker i ditt liv. När vi kan träna upp förmågan till acceptans i vårt liv och möta det som sker i våra liv oavsett vad det är med ett lugn och en närvaro. Och från den platsen av acceptans och närvaro välja hur vi vill agera i nästa steg i livet. Så ge dig själv gåvan av att öva din förmåga till acceptans i ditt liv idag.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Elämäntaito Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Numberoneyou
Julkaisuvuosi: 2017-06-08
Pituus: 17M
ISBN: 9789177478980
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ