Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
STILLHET skapa klarhet och vila i ditt varande - Anna Numell

STILLHET skapa klarhet och vila i ditt varande

STILLHET skapa klarhet och vila i ditt varande

4.3076923076923075 13 5 Kirjailija: Anna Numell Lukija: Anna Numell
Saatavilla äänikirjana.
STILLHET-skapa klarhet och vila i ditt varande Denna vägledda meditation med temat STILLHET skapar möjligheten för dig att utforska vad som händer i ditt liv när du väljer in mer stillhet i ditt liv, det sanna varandet. Att stilla oss skapar möjlighet för återhämtning och varande och det kan skapa känslan av space och rymd. Att stilla sig innebär att skapa möjligheten för både kroppen och sinnet att komma 'ner i varv'. Att finna en stund att 'bara vara' bortanför görandet. Det du kan välja in för att lättare skapa en plats för stillhet inom dig är att finna en plats där det är stilla även utanför dig för denna meditation. En plats som är tyst, lugn och där du kan vara ostörd. När vi ger oss själva gåvan att landa i stillhet varje dag skapar vi möjligheten att i den tystnadenförnimma vårt inre space, höra vår inre röst och skapa mer klarhet. Och från den platsen av stillhet skapas närvaro och inre lugn och harmoni. Så ge dig själv gåvan av att landa i stillhet idag.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Elämäntaito Kääntäjä:

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Numberoneyou
Julkaisuvuosi: 2017-06-08
Pituus: 15M
ISBN: 9789177478997
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ