Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Läsnäolon voima - Eckhart Tolle

Läsnäolon voima

Läsnäolon voima

4.167567567567567 370 5 Kirjailija: Eckhart Tolle Lukija: Helena Valkee
Saatavilla äänikirjana.
Huippusuosittu Läsnäolon voima vie lukijansa matkalle henkisiin ulottuvuuksiin. Vaikka matka on haastava, Eckhart Tolle viitoittaa tietä selkeästi kysymysten ja vastausten avulla. Tällä matkalla sinulle paljastuu, että voit vapautua mielesi kahleista ja sen aikaansaamista ongelmista tässä ja nyt. Nykyhetkelle antautumalla löydät oman todellisen itsesi --- sisäisen rauhan, voiman ja eheyden. Löydät elämäniloa täynnä olevan hiljaisuuden, jossa kärsimys, kiire ja murhe lakkaavat. Elämäsi muuttuu. Läsnäolon voima on osoittautunut yhdeksi tärkeimmistä viime aikoina kirjoitetuista henkisistä teoksista. Se on viihtynyt New York Timesin bestseller -listalla ja se on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle.
Kieli: Suomi Kategoria: Elämäntaito Alkuperäisotsikko: The Power of Now. A Guide to Spiritual Enlightenment Kääntäjä: Lauri Porceddu

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Viisas elämä
Julkaisuvuosi: 2017-06-15
Pituus: 7T 19M
ISBN: 9789522606754
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ