Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn
Kokeile
Vääriin käsiin - Anna Jansson

Vääriin käsiin

Vääriin käsiin

4.033898305084746 118 5 Kirjailija: Anna Jansson Lukija: Krista Putkonen-Örn
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Koulukiusattu kuusitoistavuotias Hugo katoaa Gotlannin lautalta. Pitkälliset tutkimukset lopetetaan tuloksettomina, mutta Hugon isosisko ei aio lopettaa etsimistä ennen kuin löytää veljensä. Maria Wernin kollega Tomas Hartman selvittää outoa kuolemantapausta: vanha koulukuvaaja löytyy kotoaan kuolleena ja hänen valokuva-arkistonsa tuhottuna. Kesken tutkimusten Hartmanin oma äiti joutuu pahoinpidellyksi ja muistaa tapahtuneesta vain sen, että joku kuvasi häntä. Marialla on myös omia ongelmia: hänen sähköpostiinsa ilmestyy tuntemattomalta lähettäjältä viesti, jonka liitteenä on Marian makuuhuoneessa kuvattu videopätkä. Yhtäkkiä Marian elämästä saa yliotteen ihan joku toinen kuin hän itse. Kuudestoista Maria Wern -romaani on ajan hermolla: mitä tapahtuu, kun kaikkein suurimmat salaisuutemme päätyvät vääriin käsiin, ja kaikkien nähtäville?
Kieli: Suomi Kategoria: Dekkarit Kääntäjä: Sirkka-Liisa Sjöblom

Lisätietoja äänikirjasta:

Julkaisija: Gummerus
Julkaisuvuosi: 2017-04-28
Pituus: 20T 54M
ISBN: 9789512407439

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Gummerus
Julkaisuvuosi: 2016-08-08
ISBN: 9789512405114
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ