Käytämme evästeitä palvelumme käytettävyyden parantamiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn

Syytös

4.0 3 5 Kirjailija: Bandi
Saatavilla e-kirjana.
Pjongjangissa on käynnissä puoluekokous, mitä ei voi olla huomaamatta kaupungin kaduilla. Eräs lapsi huutaa kauhusta, kun näkee Karl Marxin kuvan, sillä hän luulee Marxia korealaistaruston hirviöksi. Sillä sekunnilla koko perheen turvallinen elämä on ohi. Tieto lapsen reaktiosta kiirii eteenpäin, ja pian perheen kotiovelta kuuluu vaativa koputus - puolueen virkamies on saapunut vierailulle.Syytös on realistinen pohjoiskorealainen novellikokoelma, joka ajoittuu 1990-luvulle ja kuvaa erityisesti Kim Jong-Ilin kautta. Se on silmät avaava kuvaus tavallisten ihmisten - miesten ja naisten, lasten ja aikuisten - elämästä suljetussa yhteiskunnassa, jonka arjesta ei juuri tiedetä. Ahdistava mutta toiveikas kirja ihmisyydestä, joka pitää pintansa hirveimmissäkin olosuhteissa.Syytös on ensimmäinen Pohjois-Korean ulkopuolella julkaistu teos, jonka kirjoittaja yhä asuu maassa. Siksi kirjailija käyttää pseodonyymiä BANDI, Tulikärpänen (s. 1950). Käsikirjoituksen salakuljetti Etelä-Koreaan Bandin sukulainen. Kirjaa on verrattu Aleksandr Solženitsynin teoksiin, sen oikeudet on myyty 15 maahan, ja se on ollut menestys Etelä-Koreassa ja Ranskassa.
Kieli: Suomi Kategoria: Romaanit Kääntäjä: Raisa Porrasmaa

Lisätietoja e-kirjasta:

Julkaisija: Kustantamo S&S
Julkaisuvuosi: 2017-04-10
ISBN: 9789515241306
Kommentit

PIDÄ HYVÄ KIRJA AINA ULOTTUVILLASI

Kuuntele ja lue omilla ehdoillasi! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lue useampaa yhtä aikaa, valitse lapsille satuja tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen digitaalinen kirjaelämys!

LUO TILI TÄÄLLÄ